Associació El Blauet
assocgirona@gmail.com

dijous, 5 de juliol del 2012

Presentació Associació El Blauet.


Benvolguts/des,

Ens complau presentar-vos l'Associació El Blauet, creada el passat 8 de maig de 2012 a Salt, Girona, per un grup de naturalistes i anelladors (Carles Pibernat, Hubert Mas, Alba Casals, Gerard Dalmau i Miguel Ángel Fuentes.). 


La finalitat de l'Associació és promoure l’estudi i la protecció del nostre patrimoni natural, en un àmbit d’actuació centrat sobretot a les comarques gironines.

Per aconseguir les finalitats El Blauet realitzarà les següents activitats:

1. Estudis de les poblacions d’ocells tant residents com de pas o hivernants. Centrant-nos sobretot en aquells basats en l’anellament científic. 

2.  Estudis científics d’altres grups faunístics o florístics per tal de millorar el coneixement del nostre entorn i així afavorir la seva conservació. 

3. Col·laboració amb altres associacions, públiques i particulars, en tots aquells temes relacionats amb l’estudi i la protecció de la natura en general. 

4.  Promoure activitats divulgatives i formatives sobre el medi natural. 

5.  Fer divulgació del resultat obtinguts. 

6.  Quedant exclòs l'ànim de lucre.

Poden formar part de l'Associació totes les persones físiques i jurídiques que, de manera lliure i voluntària, tinguin interés per les seves finalitats.

La nostra manera de treballar és, principalment, amb el voluntariat, i és gràcies a aquest que es poden anar desenvolupant i realitzant els objectius definits.


Endavant, no us quedeu només amb això i entreu a fer una ullada a tot el que estem fent!






3 comentaris:

  1. Enhorabona nois i noies!

    Molta sort i molts ànims amb els vostres projectes!

    Una abraçada des de Veneçuela!

    JC

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Joan Carles! Esperem que així sigui!

    ResponElimina
  3. M'agradaria saber més sobre l'associació el blauet perquè m'interessa molt el tema i m'agradaria participar en activitats o com a voluntariat per aprendre més sobre la flora i fauna d'aquí el territori. Moltes gràcies!

    ResponElimina